Este bine bine de știut....
*Uleiurile esentiale ca aromă și parfum sunt de 50 de ori mai puternice decât planta de unde sunt extrase.
*Sunt aproape 40 de uleiuri esentiale care pot fi folosite la gătit.
* Deoarece aceste sticlute mici conțin concentrate puternice folosiți cu precauție 1-2 picături.
*1 picătură de ulei esențial se recomanda pentru 1 kg de preparat.
*1 picătură de ulei esențial conține 2 calorii
.
Utilizare:nu turnați niciodata uleiurile esențiale direct în preparat .Diluați-le mai întâi într-o substanță lichidă grasă sau dulce-ulei vegetal,unt,miere de albine,ou,sirop.
Uleiurile esențiale nu se vor dispersa în apă sau lapte.
Precautii:la utilizarea uleiurilor esențiale luati in considerare alergiile alimentare și cele personale .
Uleiurile esentiale nu pot înlocui o dietă echilibrată și variată.
Recomandări :
*Uleiul esențial de cimbru:carne,pește,brânză de capră,sos de roșii.
*
Uleiul esențial de coriandru:împrospătează mâcărurile picante,adaugă savoare măncărurilor sărate(humus) sau preparatelor fructate,guacamole.
*
Uleiul esențial de nucșoară:dovleac,carne,legume gătite.Are o aromă picantă și caldă.
A se păstra în ambalajul original,ferit de lumină și căldură,cu dopul flaconului bine închis.
Producător: Ecoland Production,România,Botoșani,
Calea Nationala 79,sc C,parter/contact @ecoland -
production.ro,+40744540656,
www.ecoland-production.ro
A se folosi :vezi pe ambalaj.