*Uleiurile esentiale ca aromă și parfum sunt de 50 de ori mai puternice decât planta de unde sunt extrase.
*Sunt aproape 40 de uleiuri esentiale care pot fi folosite la gătit.
* Deoarece aceste sticlute mici conțin concentrate puternice folosiți cu precauție 1-2 picături.
*1 picătură de ulei esențial se recomanda pentru 1 kg de preparat.
*1 picătură de ulei esențial conține 2 calorii.
Utilizare:nu turnați niciodata uleiurile esențiale direct în preparat .Diluați-le mai întâi într-o substanță lichidă grasă sau dulce-ulei vegetal,unt,miere de albine,ou,sirop.
Uleiurile esențiale nu se vor dispersa in apă sau lapte.
Precautii:la utilizarea uleiurilor esențiale luati in considerare alergiile alimentare și cele personale daca există.
Uleiurile esentiale nu pot înlocui o dietă echilibrată și variată.
Recomandări :
*Uleiul esențial de portocale dulci :in preparatele de ciocolata ,prajituri,torturi iar in combinatie cu cardamon și scorțișoară in băuturi.
*
Uleiul esențial de mentă :legume crude,supe reci(mazăre),băuturi,
ciocolată,brânzeturi proaspete.
*
Uleiul esential de ghimbir:supe,turtă dulce,plăcinte cu rubarbă,cartofi dulci,lapte de si budincă de orez,lapte de migdale sau soia,compoturi de fructe.
A se păstra in ambalajul original,ferit de lumină și căldură,cu dopul flaconului bine închis.
Producător: Ecoland Production,România,Botoșani,
Calea Nationala 79,sc C,parter/contact @ecoland -
production.ro,+40744540656,
www.ecoland-production.ro
A se folosi :vezi pe ambalaj.